Rodos Adası Turu Tur Programı

ELA PAME TURİZM FARKIYLA

RODOS PAKET TURU

1 Gece 2 Gün | 1 Sabah Kahvaltısı Dahil

RODOS PAKET PROGRAMI  HAFTA İÇİ VE HAFTA SONU OLMAK ÜZERE DİLEDİĞİNİZ TARİHLERDE OLUŞTURULABİLMEKTEDİR

Her tarihte , sınırlı sayıda kontenjan için uyguladığımız erken rezervasyon indirimi bulunmaktadır. Fırsatlardan yararlanmak için tatilinizi şimdi planlayın Ela Pame Turizm ayrıcalıklarını kaçırmayın !!!

 

Kalkış Yerleri: Marmaris Limanı
PROGRAM
1 Gün:

Feribot kalkışından 1 saat önce; feribota biniş işlemleri için limanda buluşuyoruz. Gümrük işlemlerinin ve bir saat süren feribot yolculuğunun ardından, Rodos'a varıyoruz. Öğleden sonra serbest zaman.Dilerseniz Belediye Sarayının hemen yanından hareket eden, otobüs veya küçük bir trenle Rodos tanıtım turuna katılabilirsiniz. Bu turlar, her saat başı yapılmaktadır. Tur sırasında adanın tarihi güzelliklerini, plajlarını ve turistik bölgelerini görme fırsatını yakalayabilirsiniz.



2 Gün:

Öğleden sonra, feribotun kalkışından bir saat önce limanda buluşuyoruz. Feribota bindiğinizde son kez adanın simgesi olan geyik heykellerinin fotoğrafını çekmeyi unutmayınız.. Bir sonraki ELA PAME TURİZM organizasyonunda görüşmek üzere diyerek, sizlerle aynı hikâyede yer almanın mutluluğu ile vedalaşıyoruz.  



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Marmaris-Rodos Gidiş Dönüş Feribot Bileti
  • 1 Gece Oda Kahvaltı Konaklama


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Yurtdışı Çıkış Harcı
  • Şehir Vergileri
  • Ekstra Turlar
  • Seyahat Sağlık Sigortası


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://elapame.com/rodos-turu
    PAME BİLİŞİM REKLAM TURİZM GIDA SAN VE TİC LTD. ŞTİ.
    Akdeniz Caddesi 10/104 35210 Pasaport/İzmir
    (0232) 463 63 59


    Bu çıktı 29.03.2024 09:51 tarihinde verilmiştir. PAME BİLİŞİM REKLAM TURİZM GIDA SAN VE TİC LTD. ŞTİ. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.