İskeçe Karnavalı Tur Programı

ELA PAME TURİZM FARKIYLA

İSKEÇE KARNAVALI

24-27 ŞUBAT 2023 | 3 GECE 3 GÜN 

SELANİK VE KAVALA KONAKLAMA

Kalkış Yerleri: Saat 18:30 Üçkuyular , 18:50 Üçyol , 19:00 Lozan Fuar Kapısı , 19:25 Bornova Ege Kampüs Önü , 19:40 Bayraklı Üst Geçit , 19:50 Karşıyaka Anıt , 19:55 Karşıyaka Yunuslar , 20:00 Bostanlı İskele , 20:10 Ege Park
PROGRAM
1 Gün: GECE ÇIKIŞ

Saat 18:30 Üçkuyular  , 18:50 Üçyol , 19:00 Lozan Fuar Kapısı , 19:25 Bornova Ege Kampüs Önü , 19:40 Bayraklı Üst Geçit , 19:50 Karşıyaka Anıt , 19:55 Karşıyaka Yunuslar , 20:00 Bostanlı İskele , 20:10 Ege Park Önü  duraklarımızdan siz değerli misafirlerimizi alarak yolculuğumuza başlıyoruz. Yolda vereceğimiz gerekli molaların ardından Ayvalık , Edremit yolunu takip ederek Çanakkale köprüsünden geçerek İpsala Sınır Kapısı’na ulaşıyoruz. Pasaport ve gümrük işlemlerimizi tamamlayarak Yunanistan’a geçiyoruz.



2 Gün:

Pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından Dedeağaç , Gümülcine ,İskece ve Kavala üzerinden Selanik yolculuğumuza devam ediyoruz. Sabah erken saatlerde Kavala yakınlarında kahvaltımızı yapıyor ve Ardından Atatürk’ün çocukluğunda yazları kovaladığı kargaların bulunduğu Langaza Gölü’nü görüp öğle saatlerinde Selanik’e varıyoruz. Öncelikle Ulu Önderimizin doğduğu evi gezip fotoğraflar alıyoruz. Daha sonra Selanik Kalesini, Beyaz Kuleyi , Tarihi Makedonya Tiyatro Binasını,Büyük İskender Meydanı, Helexpo Fuar Alanını panoramik olarak görüp, Aristotales Meydanında serbest zaman alıyoruz.  Serbest zamanın adından Selanik’te bulunan otelimize yerleşiyoruz.  Konaklama otelimizde.*Dileyen misafirlerimizle birlikte Yunanistan’ın ünlü tavernalarına gidiyor ve unutulmaz bir Selanik Gecesi yaşıyoruz ( ekstra )



3 Gün:

Otelde alacağımız kahvaltının ardından  İskeçe’ye hareket ediyoruz.  Sokakların yüzleri maskeli ve boyalı çeşit çeşit kostümler giyen insanlarla dolduğu , şehrin açık hava maskeli balosuna döndüğü “ İSKEÇE KARNAVALI” alanına giriyoruz. “ Bin bir rengin şehri “  diye anılan balkanların en renkli karnavalında Karnaval Geçit Törenini” izliyoruz. Karnaval Alanında , dans eden insanlarla ve şehri rengarenk hale getiren İskeçe Halkıyla  birlikte doyasıya eğleniyoruz.  Keyifli ve eğlenceye doymuş bir şekilde aracımıza biniyoruz. Konaklama Kavala’daki otelimizde.



4 Gün:

Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından Liman bölgesinde inerek, şehir turumuza başlıyoruz. Su Kemerleri, Kavalalı Mehmet Ali Paşa İmarethanesi ve Konağı göreceğimiz yerlerden bazılarıdır. Turumuzun ardından öğle yemeği için serbest zaman veriyoruz. Ahtapot ve Midye Pilavını denemenizi tavsiye ederiz smiley Rehberimizin belirleyeceği saatte  Kavala'dan hareket ediyoruz. İskeçe  İskeçe, Gümülcine ve Dedeağaç üzerinden İpsala sınır kapısına varıyoruz. Yunanistan Free shopunda alışveriş imkanı buluyoruz ve ardından Türkiye sınırına geçiş yapıyoruz. Keşan üzerinden Tekirdağ’da vereceğimiz köfte molasının ardından kısa molalarla İzmir’e dönüyoruz. Bir sonraki ELA PAME TURİZM organizasyonunda görüşmek üzere diyerek, sizlerle aynı hikâyede yer almanın mutluluğu ile vedalaşıyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Gidiş-Dönüş Ulaşım
  • Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmeti
  • 1 Gece Selanik ve 1 Gece Kavala Oda Kahvaltı Konaklama
  • Seyahat Sağlık Sigortası
  • Programda Belirtilen Çevre Gezileri
  • Konaklama Vergileri


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören Yeri ve Milli Park Giriş Ücretleri
  • Schengen Vizesi
  • Yurtdışı Çıkış Harcı
  • İlk Gün Alınan Sabah Kahvaltısı 
  • Öğle ve Akşam Yemekleri
  • Taverna Eğlencesi
  • Kişisel Harcamalar


Kalkış Yerleri
    Notlar

    Belirtilen fiyatlar EURO cinsinden olup , fiyatlar 2 kişilik odada vergi dahil kişi başıdır. Fiyatalr hazırlandığı zaman geçerli olan masraflar esas alınarak hesaplanmıştır.Yakıt fiyatları , döviz dalgalanmaları ve benzeri fiyat değişiklikleri durumunda fiyatlarda değişiklik yapma hakkımız saklıdır. Programda belirttiğimiz gemi , transfer vb. hizmet sağlayıcılarından kaynaklı herhangi bir değişiklikte ( saatler , limanlar vb. ) Ela Pame Turizm sorumlu değildir ve programın genel yapısını ve içeriğini bozmadan değiştirme ve düzenleme yapma hakkını saklı tutar. Tur programına katılabilmek için en az 6 ay geçerliliği bulunan bir pasaport gerekmektedir. Pasaportunda Kıbrıs damgası bulunanlar Yunanistan'a giriş yapamazlar. Tur iptal şartları ve diğer hükümler sözleşmemizdeki gibi geçerlidir.


    İptal Şartları
    https://elapame.com/iskece-karnavali
    PAME BİLİŞİM REKLAM TURİZM GIDA SAN VE TİC LTD. ŞTİ.
    Akdeniz Caddesi 10/104 35210 Pasaport/İzmir
    (0232) 463 63 59


    Bu çıktı 17.04.2024 02:53 tarihinde verilmiştir. PAME BİLİŞİM REKLAM TURİZM GIDA SAN VE TİC LTD. ŞTİ. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.